FANTASTISK NYHED

Vi er netop begyndt at forhandle de super lækre og meget efterspurgte smykker fra Nialaya!

Nialaya er et smykkemærke hvis base ligger i Los Angeles, og smykkedesigneren, Jannik Olander, er født og opvokset lokalt her i Vejle 😎

Alle de nydelige ædelsten, perler og materialer i Nialaya’s kollektioner, er nøje udvalgt af Jannik selv, fra alle hans rejser rundt i verdenen 🌍

På Janniks første tur til Indien møder han en lokal shaman, der beder om lov til, at læse hans håndflade. Shamanen sidder fredeligt på et tæppe håndlavet af lilla silke. Det engang glatte stof er nu forvitret og slidt fra årtiers brug. Pletter og rødt støv dækker dele af det engang smukke gyldne Fransk lilje, vævet til silke. Shamanens ærlige øjne er rolige og smaragdgrønne. Han bærer en simpel hvid bomuldsklud, viklet om hans krop. Hans hvide klud og levende grønne øjne står i skarp kontrast til hans mørke hud.

Jannik, som er meget vant til, at sælgerne og lokalbefolkningen forsøger, at sælge ham alt, og hvad som helst, der kan forestilles på gaderne i Indien, undskylder sig selv. Han takker nej til Shamanens tilbud og går videre.
En uge senere møder Jannik den samme shaman med de fantastiske smaragdgrønne øjne endnu en gang, som sidder på det samme lilla silke tæppe. Shamanen beder endnu en gang om at læse Janniks håndflade, og af en ubestemt grund beslutter Jannik, at give manden et par minutter af sin tid. I fuldstændig stilhed ser shamanen grundigt ned i Janniks håndflade. Derefter lukker han den, ser op og taler:

"'I lang tid har du været fokuseret på slutresultatet. Det har givet dig mange oplevelser og stor viden; men også forvirring og smerte. Nu er tiden inde for dig, at ændre dit fokus og din vej. Du er din egen mester. Du laver din egen fremtid. Derfor bør du disciplinere dig selv, som en hestehandler træner en fuldblod."
Shamanen tager en lille lædertaske ud og overrækker den til Jannik. I tasken er der en lille diamant.

"Dette er din fødselssten. Den har store kræfter.
Brug den klogt. Farvel."

Et par dage senere vender Jannik tilbage for at finde shamanen. Men han har forladt sit sædvanlige sted og er ikke i nærheden. Jannik spørger naboerne om de ved, hvor shamanen er, men det eneste de kan fortælle ham er, at den mystiske mand går under navnet 'Nialaya'. For resten af ​​hans ophold i Indien besøger Jannik samme sted hver dag uden held. Nialaya er forsvundet.

Dette møde med den indiske shaman blev en signifier i Janniks liv, og han holder stadig lædertasken med sin fødselssten tæt på ham, hvor han endog går. Det minder ham om, hvor vigtigt det er at skabe noget smukt og meningsfuldt i livet. Derfor besluttede Jannik at navngive sine smykker efter shamanen Nialaya.