Kærlighedsringene

Kærlighedsringene fra Guldsmedegården er forlovelses- og vielsesringe til jer, der ønsker nogle helt særlige og personlige ringe.

.


Deltagelse

Hos Guldsmedegården er i med, helt fra starten, til at designe og ”smede” ringene efter jeres helt egne ideer og ønsker. Ringene bliver romantiske symboler på jeres kærlighed.

Ideen til kærlighedsringene har vi fået her ved Guldsmedegården, fordi der traditionelt kun er få ting, som parret laver sammen i forberedelserne til et bryllup. Med kærlighedsringene får i mulighed for, at lave ringene sammen og til hinanden.

Når I laver kærlighedsringene, er der kun jer, guldsmeden og guldsmedjen. Sammen vælger I materialer og evt. ædelstene til ringene.


Vejledning

Under guldsmedens kyndige vejledning designer, støber, sliber, dekorerer og polerer I selv ringene. Gommen laver ringen til sin brud, og hun laver ringen til sin udkårne. Lykken smedes. Til sidst graveres ringene med den tekst, I ønsker.

Ringe er et ældgammelt romantisk symbol på gensidig kærlighed, trofasthed og samhørighed.

Kærligheden kan næppe bekræftes på en mere romantisk måde, end med ringe, som i selv laver i kærlighed – kærlighedsringe ❤️


Gammelt guld til nye smykker

I kan med fordel anvende arveguld til at smede ringene! Hermed spare i penge, skåner miljøet og bevarer den vigtige affektionsværdi fra arveguldet.

Vi garanterer et flot resultat og en uforglemmelig oplevelse med personlig betjening i hyggelige omgivelser på Guldsmedegården i Tudvad.

Kærlighedsringene vil symbolisere jeres kærlighed gennem hele jeres ægteskab, længe efter brudekjolen og andre ting fra selve brylluppet er gemt væk.


Praktisk info

Et sæt kærlighedsringe kan laves i samme prisklasser som de traditionelle ”standardringe”. Prisen afhænger af materiale og forbrug.

Husk at booke en tid – ikke muligt fredage, lørdage, søndage og på helligdage.

Ring eller besøg os i butikken – tlf. 40 59 47 21.